top of page

Erikoishammasteknikko & Hammasteknikko

uudellamaalla

MYÖS KOTIKÄYNNIT

hammas-

teknikon palvelut

Teen koti- ja laitoskäyntejä Uudenmaan alueella. Lisäksi toimin vastaanotoilla Helsingissä, Porvoossa ja Loviisassa.  Minulla on erikoishammasteknikon tutkinto ja 20 vuoden kokemus.

Uudet hammasproteesit

Proteesin korjaus

Koti- ja laitoskäynnit

Proteesityöt

UUDET HAMMASPROTEESIT

Valmistan uudet kokohammasproteesit ja osahammasproteesit yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan yhteistyössä hammaslääkärin kanssa. Voit varata ajan kotikäyntiin tai vastaanotolle puhelimitse: 040 778 5212

 

Kaikki käyttämäni hammasproteesien osat ja valmistusmateriaalit täyttävät EU:n direktiivien vaatimukset ja ovat CE merkittyjä. Erityishammasteknikko on lisäkoulutuksen saanut hammasteknikko, ja saan valmistaa erilaisia hammasproteeseja suoraan niiden käyttäjille. 

 

Kokohammasproteesit ja osahammasproteesit valmistetaan aina räätälöidysti asiakkaan omasta suusta tehdyn jäljennöksen perusteella. Lisäksi varmistan hammasproteesin istuvuuden sovittamalla kerran tai useammin, jotta voin taata asiakkaan tyytyväisyyden. Osaproteesit valmistan aina yhteistyössä hammaslääkärin kanssa.

 

Hyvin tehty hammasproteesi näyttää luonnolliselta ja se on helppo pitää puhtaana. Milloin hammasproteesia tarvitaan? Saatat tarvita hammasproteesia, jos sinulta puuttuu hampaita, purentasi on epätasapainoinen tai puutteellinen. Hammasproteesin käyttöön päädytään yleensä, kun omat hampaat ovat huonossa kunnossa, ja niitä ei voi säilyttää. Hammasproteeseilla voidaan korjata myös asento- ja värivirheitä. 

 

Valmistan sekä akryyli että metallirunkoisia proteeseja. 

HAMMASPROTEESIN HUOLTO

Ihmisen suun muovautuu jatkuvasti, siitä syystä on tärkeää tarkistuttaa proteesin istuvuus ja kunto säännöllisesti. Sopimaton tai vauriotunut hammasproteesi voi aiheuttaa muitakin ikäviä oireita suun alueella. Hyvä ja säännöllisesti huollettu hammasproteesi on huomaamaton. Sitä käytettäessä on helppo puhua ja hyvä syödä. Mikäli proteesisi tuottaa kipua, ota yhteyttä: 040 778 5212

 

Hammasproteesin huolto ja perustarkistus on hyvä tehdä vuosittain. Proteesin pohjaus taas kannattaa tehdä kahden kolmen vuoden välein. Proteesihuollon lisäksi tapaamisessa tarkastetaan suun ja limakalvojen terveys.

 

Muistathan puhdistaa proteesisi aamuin illoin ja ottaa sen pois suustasi puhdistuksen ajaksi. Harjaus ja huolellinen puhdistus on tärkeää, koska bakteerit tarttuvat akryylin pintaan samaan tapaan kuin oikeisiin hampaisiin.

HAMMASPROTEESIN KORJAUS JA POHJAUS

Jos proteesisi ei istu hyvin tai siinä on halkeamia, on syytä korjauttaa se. Halki mennyt hammasproteesi voidaan korjata akryylimassalla. Mikäli proteesi tuntuu väljältä tai löysältä se voidaan pohjata, jotta se saadaan taas istumaan paremmin. Pohjauksessa hammasproteesin pohja muotoillaan uudestaan sinun suuhusi sopivaksi. Myös proteesissa olevat kiinnityskoukut voivat vaatia kiristämistä.  

Get Hailer! (3).png

OTA YHTEYTTÄ

Hammasteknikko | Erikoishammasteknikko Heidi Levander

Vastaanotto & kotikäynnit

Iiris talo 

Marjaniementie 74, 2. krs. 09300 Helsinki

Esteetön kulku pääsisäänkäynnin kautta.

Varaa aika:
EHT Levander.png
bottom of page